Heb jij al aan borstvoedingskleding gedacht?

Wanneer je van plan bent om je kindje borstvoeding te gaan geven heb je vast al aan een goede voedingsbh gedacht. De kans is echter groot dat je nog niet aan borstvoedingskleding hebt gedacht. Ik kan me voorstellen dat je denkt bestaat er speciale voedingskleding en is dit noodzakelijk? Het is niet noodzakelijk maar wel erg makkelijk.

Ontbloot bovenlichaam kan ongemakkelijk voelen

Draag je een normaal shirt, trui of blouse dan moet je het volledige kledingstuk omhoog- of uittreken om je borsten te ontbloten voor je borstvoeding kunt geven. Met als gevolg dat je met een blote buik en rug zit. Op de kou na zal dit thuis geen probleem zijn. Wanneer je niet thuis bent en je kindje toch gevoed moet worden kan een ontbloot bovenlichaam toch ongemakkelijk aanvoelen.

Borstvoedingskleding, simpele en doeltreffende oplossing

Het dragen van borstvoedingskleding is een simpele maar doeltreffende oplossing die er voor zorgt dat je, je niet ongemakkelijk voelt bij het geven van borstvoeding. Borstvoedingskleding is het beste te beschrijven als een vest met een flapje of dubbele laag stof ter hoogte van je borsten. Het flapje of de dubbele laag kan eenvoudig omhoog of opzij worden geschoven. Je hoeft alleen nog maar je voedingsbh los te maken en je kan je kinder borstvoeding geven, zonder ontbloot bovenlichaam en een ongemakkelijk gevoel.